Verhuurbegeleiding

Verhuurbegeleiding

Bent u op zoek naar een professioneel verhuurmakelaar? Dan bent u bij Houdel Makelaardij aan het juiste adres. Wij helpen particulieren en bedrijven bij het verhuren van hun objecten. Het kan hierbij gaan om tijdelijke verhuur (wanneer u uw huis niet verkocht krijgt) of om vaste verhuur van verschillende objecten.

Verhuren via Houdel Makelaardij

Uw huis, appartement of ander object verhuren doet u natuurlijk niet zomaar. Waarschijnlijk heeft u voordat u de beslissing neemt te gaan verhuren nog een hoop vragen. Ook vraagt het veel tijd en expertise.  Wij kunnen veel huurders bereiken en hebben een groot netwerk van makelaars.

Ook wordt de bezichtiging van uw object begeleidt door een professioneel makelaar.

Voordelen van het verhuren via Houdel Makelaardij

U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw object zelf te verhuren, en ook alle bijkomende zaken zelf te regelen. Steeds meer verhuurders zijn echter van mening dat het verstandiger is een verhuurmakelaar in te schakelen. U profiteert dan van een breed netwerk, u vindt sneller een huurder, krijgt professioneel advies en u hoeft u niet druk te maken om zaken als huurcontracten.

Daarbij maken wij gebruik van een verhuurcheck; zodoende weet u wat u in huis haalt. Indien u interesse heeft in een geheel vrijblijvend gesprek en de tarieven of alleen de verhuur van uw woning(en), dan kunt u te allen tijde contact opnemen.

Neem contact op