Beschrijving

In de woonwijk Aalderinkshoek gelegen waar verschillende woningen staan met een zeer goed voorzieningenniveau zoals scholen, supermarkt en allerlei andere voorzieningen staat deze keurige tussenwoning met vrijstaande stenen berging met veranda/overkapping en achterom.

De woning is keurig onderhouden en laatste jaren voorzien van extra energiebesparende maatregelen zoals o.a. een gloednieuwe c.v. ketel alsmede HR++ beglazing. 

Aalderinkshoek laat zich kenmerken door een goed voorzieningenniveau en eveneens een straatbeeld waar men verschillende woningen staan alsmede het prettige wonen.

Waarom twijfelen, bel Houdel en maak een afspraak voor bezichtiging!

De indeling van deze rijwoning is als volgt:
Middels de entree betreedt men de hal met meterkast en garderoberuimte. Aan de voorzijde is de woonkamer gesitueerd. Aan de achterzijde het eetgedeelte met de in de hoek opgestelde keuken met verschillende inbouwapparatuur, te weten: vaatwasser (2020), koelkast, combi-magnetron en keramische kookplaat met afzuigkap. 

Via de achterdeur betreedt men de sfeervolle achtertuin met stenen schuur, overkapping/veranda en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met inbouwkast, twee slaapkamers (voorheen drie slaapkamers, maar eenvoudig weer terug te brengen) en badkamer v.v. toilet, douche, ligbad, wastafelmeubel en designradiator.

Middels vaste trap bereikbare..

Tweede verdieping:
Overloop en derde slaapkamer met o.a. stookhok (c.v. installatie Nefit HR, 2022), dakkapel, dakraam, wasmachine-aansluitingen en knieschotten.

Kenmerken:
-	Bouwjaar 1968;
-	Perceeloppervlakte: 122 m²;
-	Woonoppervlakte: ca. 99 m²;

Bijzonderheden:
-	Gedeeltelijk voorzien van dakisolatie;
-	Nagenoeg overal voorzien van HR++ beglazing;
-	Schilderwerk 2022;
-	Voorportaal in 2021 geheel gerenoveerd;
-	Gevelwerk voorzijde v.v. Keralit;
-	Achterom extra breed uitgevoerd (ideaal voor motoren);
-	Energielabel C, maar na uitgifte nog extra verbeteringen aangepast.

Kenmerken