Omschrijving

Volumineus en hoogwaardige kwaliteit!

Zo kunnen we deze zeer royale, aan de achterzijde uitgebouwde tweekapper zeker noemen!
De totale diepte van deze woning bedraagt maar liefst ca. 13 meter en de beukmaat bedraagt 6,20 meter!

Deze woning is gelegen aan een brede straat met verschillende parkeerplaatsen en een brede groenstrook. De twee-onder-een-kapwoning met aangebouwde stenen garage en carport is aan de achterzijde royaal uitgebouwd met een extra diepte van plusminus 3,5 meter. Tevens is deze woning uitgevoerd met zonneboiler.

Bergentheim is een veelzijdige plaats met verschillende voorzieningen, te weten; supermarkt, bloemist, slager, snackbar, feestzaal en verschillende scholen. 

De indeling is als volgt:
Middels overdekt entree van de carport betreedt men de hal met toegang tot de verschillende vertrekken, te weten: toilet met fonteintje, meterkast, straatgerichte woonkamer, tuingerichte woonkeuken, bijkeuken met doorloop naar de aangebouwde stenen garage. 

De L-vormige keuken beschikt over de volgende inbouwapparatuur: koel-vriescombinatie, vaatwasser en 5-pits gaskookplaat met afzuigkap.
Aan de achterzijde beschikt men over openslaande tuindeuren.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een hoekbad met whirlpool, douchegelegenheid, toilet, wastafelmeubel en designradiator.

Middels vaste trap bereikbare..

Tweede verdieping:
Ruime bergzolder waar men eventueel extra kamer(s) kan realiseren. Deze verdieping biedt tevens ruimte aan de c.v. installatie (Intergas HR, 2010), zonneboiler met paneel, mv-box, verschillende knieschotten (voor de nodige bergruimte) en dakraam.

Kenmerken en bijzonderheden:
-	Bouwjaar 2010
-	Perceelsoppervlakte: 255 m²
-	Schilderwerk (doorlopend bijgehouden)
-	De woning voorzien van c.v. installatie: Intergas HR, 2010
-	De woning is voorzien van zonneboiler.

Kenmerken