Beschrijving

Psst, hee handige doe-het-zelver! Ook op zoek naar een woning die je naar je eigen hand kan zetten?

Nabij de vele voorzieningen die de woonwijk Baalderveld kent staat deze bijzonder aantrekkelijk geprijsde twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde stenen garage en bijkeuken op een leuke locatie met aan de voorzijde het Oude Beekpad en aan de achterzijde het Herderstasje.

De woning behoeft enige liefde, maar wanneer men de handen uit de mouw steekt kan men deze woning weer in ere herstellen. De basis is goed en vanuit de basis kan men deze woning goed opknappen. 

De locatie in de woonwijk Baalderveld is ook zeer goed te noemen, want op geringe loopafstand zijn o.a. supermarkt, scholen en diverse sportverenigingen. Het centrum van Hardenberg is op geringe fietsafstand gelegen. 

Wacht niet langer, bel Houdel!

De indeling van deze tweekapper is als volgt:
Middels entree betreedt u de hal met meterkast en toilet met fonteintje. Aan de voorzijde is de L-vormige woonkamer. Aan de achterzijde (straatzijde Herderstasje) is de keuken geplaatst met verschillende inbouwapparatuur, te weten: koelkast, oven en 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. Via de bijkeuken met o.a. wasmachine-aansluitingen bereikt u de aangebouwde stenen garage.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers (waarvan twee voorzien van inbouwkast) en de badkamer v.v. douche, wastafel, toilet en wasmachine-aansluitingen.

Middels vaste trap bereikbare..

Tweede verdieping:
Overloop, vierde slaapkamer met dakraam en knieschotten. De overloop is voorzien van een extra bergzolder alsmede de c.v. installatie (Nefit Smartline HR, 2011)

Kenmerken:
-	Bouwjaar 1990;
-	Woonoppervlakte: ca. 126 m²;
-	Perceeloppervlakte: 268 m²;
-	Overig inpandige bergruimte: ca. 20 m².

Bijzonderheden:
-	Leuke locatie;
-	Woning voorzien van aangebouwde garage, bijkeuken en eigen oprit;
-	Woning die wat liefde behoeft, maar kan naar eigen hand worden gezet!

Kenmerken