Beschrijving

Wauw! Wat een bijzonder object mogen wij aanbieden! 

Prachtige locatie nabij het bruisende centrum van Hardenberg!
In de Hardenbergse volksmond stond dit object beter bekend als Kapsalon Zwart, maar nu mogen wij dit bijzondere object aanbieden als vrijstaand woonhuis op een levendige locatie.

Het object is momenteel nog geheel ingericht als kapsalon, maar wanneer u kijkt naar de plattegronden alsmede de impressies die wij hebben laten opmaken, dan kunt u duidelijk waarnemen dat dit bijzondere object prima ook als woonhuis kan worden ingericht met een vide-slaapkamer. Dit leuke object staat op een hoekperceel van ca. 195 m².

De indeling is als volgt:
Middels twee ingangen kunt u dit object betreden, maar de achteringang geeft toegang tot een portaal welke toegang geeft tot een separaat toilet en (eenvoudige) keukeninrichting met c.v. installatie. (Nefit HR combi uit 1995)

Aan de voorzijde is momenteel de ruimte ingericht met twee kapsalon stoelen, maar prima te gebruiken als woonkamer. Deze ruimte heeft een prettige lichtinval.
Momenteel kan men de muur er uitbreken om een compleet andere indeling te maken, maar er kan ook een trapopgang maken, waarbij men een vide-slaapkamer kan creëren.

Kenmerken:
-	Bouwjaar 1977;
-	Woonoppervlakte: ca. 49 m² (excl. mogelijke vide-slaapkamer); (zie ook de impressies)
-       Slaapkamervide mogelijk van ca. 7,8 m² of ca. 11,2 m²
-	Inhoud: ca. 244 m³;
-	Prachtig gelegen op levendige locatie!
-       Bestemming: woongebied

Kenmerken