Beschrijving

Gelegen aan de rand van de populaire woonwijk Marslanden op rustige locatie staat deze bijzonder ruime, UITGEBOUWDE twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde stenen garage, bijkeuken en een prachtige diepe gemeten achtertuin met overkapping/veranda.

Een tweekapper met karakter!

De woning laat zich kenmerken door de brede beukmaat van maar liefst 6,50 mtr breed. Dit voelt men door de hele woning. Aan de achterzijde heeft men de woonkeuken uitgebouwd, alsmede aan de voorzijde is voorzien van een aangebouwde erker. En dit alles staat op een ruim bemeten kaveloppervlakte van ca. 345 m².

De woonwijk Marslanden staat bekend om het plezierige wonen, maar ook zeker door het voorzieningenniveau. Zo kent de woonwijk scholen, supermarkt en perfecte uitvalswegen naar o.a. N34 en het centrum. 

Wacht niet langer! Maak een afspraak voor bezichtiging!

De indeling van deze ruime woning is als volgt:
Middels het entree onder de carport betreedt men de hal met o.a. toilet, garderoberuimte, meterkast, straatgerichte woonkamer met erker en de tuingerichte woonkeuken met openslaande tuindeuren. De woonkamer en woonkeuken zijn met elkaar gescheiden door middel van een kamer-en-suite deur. 
De ruim bemeten achtertuin is voorzien van een houten overkapping/veranda.

Via de keuken betreedt men de bijkeuken met aansluitingen wasapparatuur en de aangebouwde stenen garage met carport.
De hoekopgestelde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vaatwasser, oven, wokbrander en 4-pits gaskookplaat met afzuigkap.
In de aangebouwde stenen garage van 18 m² is de omvormer voor de zonnepanelen gesitueerd.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers (waarvan twee v.v. vaste kastenwand) en badkamer met o.a. douchegelegenheid, wastafelmeubel, ligbad en toilet.

Middels vaste trap bereikbare..

Tweede verdieping:
Overloop met verschillende knieschotten, c.v. installatie Vaillant HR, 2001 en vierde slaapkamer, welke is uitgevoerd met dakraam.

Kenmerken en bijzonderheden:
-	Bouwjaar 2001;
-	Woonoppervlakte: ca. 146 m²;
-	Schilderwerk (altijd doorlopend bijgehouden);
-	De woning is voorzien van brede beukmaat;
-	Zonnepanelen v.v. leasecontract (2jr oud en € 65,- per maand).

Kenmerken