Omschrijving

LET OP! Het gaat hier om een woning in Duitsland!
Voor meer foto´s: zie ook onze website!

Wie groot wil wonen in een betaalbare luxe villa, welke van alle gemakken is voorzien met vele mogelijkheden?
Wacht dan niet langer!

Deze riante villa in een rustige omgeving is uitermate geschikt voor meerdere doeleinden! De woning kenmerkt zich door meerdere vertrekken, gastenverblijven en ruimte; veel ruimte! U kunt bijvoorbeeld denken aan een bed & breakfast, kantoor/praktijk aan huis, maar ook dubbele bewoning is uitermate geschikt in deze villa.

In het dorp Esche, nabij Emlichheim, ligt deze villa op een ruim bemeten kavel van 1.206 m². Daarbij is deze villa voorzien van goede isolatie, kunststof kozijnen, vloerverwarming en een c.v. installatie.

Indeling begane grond:
Entree, hal, toilet, ruime woon- en eetkamer (62 m²), keukenruimte v.v. meerdere inbouwapparatuur en bijkeuken. Aan de achterzijde bevindt zich een prachtige tuinserre/werkruimte. Op de begane grond bevinden zich tevens een zeer ruim bemeten slaapkamer en badkamer.

Eerste verdieping (deel 1):
Overloop, twee slaapkamers, badkamer en bergruimte.

Eerste verdieping (deel2):
Overloop, twee (slaap-)kamers en tweede badkamer.

Kelder/souterrain:
Diverse grote ruimtes met o.a. complete bar met inrichting, hobbyruimte met biljart (voormalig kantoorruimte), veel bergruimte en dubbele toiletten.

Op het terrein:
Het terrein heeft o.a. een dubbele carport, stenen berging, houten tuinhuis/berging en zwembad.

Omgeving van het te verkopen object:
Situatieschets Bauernstube (buurpand achterzijde)
De “Bauernstube” is een prachtige boerderij met aan de nok authentiek “vakwerk” en is zichtbepalend voor Esche. Deze boerderij wordt momenteel weer in oude glorie hersteld en zal dienst doen als woonhuis met bedrijf aan huis. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verhuur van koffie automaten. 

Dit betekent dat daar waar nu een bouwput is, een renoveerde boerderij zal verschijnen met aangelegde tuinen en bestrate oppervlakten. 
Links van de langgevel remise, parallel aan de Bahnhofsweg, zal binnenkort worden gestart met de nieuwbouw van een Einfamilienhaus mit Einliegerwohnung. Deze remise wordt, zodra de nieuwbouw gereed is, gesloopt (naar verwachting augustus 2020). Deze sloop is notarieel vastgelegd door de nieuwe eigenaren van de “Bauernstube” en wordt dus een feit. 

Het bouwmateriaal dat momenteel op het grondstuk ligt opgeslagen is materiaal dat zal worden verwerkt en daardoor zal verdwijnen. Kortom het grondstuk waar nu veel bouwbedrijvigheid plaatsvindt wordt binnen afzienbare tijd weer een geordend geheel.

Voor meer info: neem contact met ons op.

Kenmerken