Omschrijving

- eventueel is woningruil bespreekbaar - 

In de kern van Lutten bieden wij een bijzonder object aan, welke zich laat lenen voor meerdere mogelijkheden! Zo kan men hier slapen en baden op de begane grond alsmede kantoor aan huis houden. De ruimte en de mogelijkheden zijn hier prima voor geschikt.

Een vrijstaande semi-bungalow met garage en inpandige kantoorruimte. Het kantoor is voorzien van een eigen entree, ideaal voor werk cq. praktijk aan huis. De woning is op goede stand gelegen nabij de dorpsvoorzieningen die dit dorp te bieden heeft zoals supermarkt, basisschool en derg. Deze fraaie vrijstaande woning biedt ruimte aan twee slaapkamers en twee badkamers op de begane grond.  Het geheel staat op een perceel van 517 m² eigen grond. 

De indeling is als volgt:

Begane grond:
hal / entree, toilet, riante slaapkamer, ruime badkamer met vloerverwarming, hoekbad, douchehoek en wastafelmeubel, woonkamer met erker, openslaande tuindeuren en rookkanaal, woonkeuken met erker en hoekopstelling met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat en koelkast. slaapkamer-kantoor, achterhal met eigen entree, toilet met doucheruimte, bijkeuken met keukenblokje.

Eerste verdieping:
overloop met 2 slaapkamers.

Laat u verrassen en maak een afspraak voor bezichtiging!

Kenmerken