Beschrijving

Op een uitstekende locatie in de kern van het dorp Lutten, is deze nette hoekwoning met vrijstaande garage, carport en keurig achtertuin met achterom gesitueerd.   
Deze woning is ideaal gelegen dicht bij lokale voorzieningen en de grotere plaatsen Hardenberg en Dedemsvaart. 

De indeling is als volgt:
Middels de overdekte carport betreedt men de entree van de woning. Binnen loop je via de hal met meterkast, garderoberuimte en het toilet de straatgerichte woonkamer in. De woonkamer straalt, met natuurlijk licht dat door het grote raam naar binnen komt, een rustige en ontspannen sfeer uit en beschikt over een authentieke stenen schouw met allesbrander. 

Aan de achterzijde van de woonkamer is er ruimte voor een grote eettafel en een ruime trapkast. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en bevat o.a. een vaatwasser, oven, keramische kookplaat en koelkast. 

Op de begane grond bevindt zich naast de woonkamer en keuken een grote bijkeuken met aansluitingen voor een wasmachine en wasdroger. Hier hangt ook de HR ketel die begin 2020 vervangen is.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je drie lichte en ruime slaapkamers. Hier bevindt zich ook de badkamer, met een ligbad, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Een vaste trap brengt je naar de tweede verdieping, waar zich naast 2 grote bergruimtes de vierde slaapkamer bevindt. Deze slaapkamer heeft een zolderraam, waardoor een gezellige, goed verlichte ruimte ontstaat.

Buiten / parkeerplaats:
Aan de achterzijde van het pand is een goed onderhouden tuin van waaruit u ook de achterzijde van de garage met eigen elektriciteitsvoorziening kunt betreden. In de achtertuin heeft eerder een duivenhok gestaan, waar u de fundering van ziet liggen. Ideaal om deze fundering weer te gebruiken voor een mogelijke overkapping/veranda. Aan de zijkant van het pand, voor de garage, bevindt zich de oprit met grote carport die voldoende parkeergelegenheid biedt voor meerdere voertuigen.

Perfect gelegen, in een mooie omgeving met 4 slaapkamers, een charmante tuin en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein!

Kenmerken en bijzonderheden:
-	Ruim interieur
-	Tal van uitbreidingsmogelijkheden
-	Nette tuin met vrij uitzicht
-	Recent buitenschilderwerk (okt. 2020)
-	Grote carport en garage
-	Volledige eigendom
-	Energielabel: E

Kenmerken