Beschrijving

Op een ruim bemeten perceel op een prachtige locatie waar een fraaie bomenrij de straat siert staat deze vrijstaande woning met verschillende opstallen. Een woning met mogelijkheden en ideaal voor meerdere doeleinden.

Op het perceel staan meerdere garages, bergingen en carport/overkappingen. Aan de achterzijde ligt een ruim bemeten groen weiland waar men menig kleinvee kan laten lopen. 

Het dorp Sibculo is gelegen nabij de verschillende uitvalswegen zoals N36, maar beschikt o.a. ook over een buurtsuper, levendige sportverengingen en op geringe afstand van zowel Duitsland als de uitgestrekte veengebieden van de Engbertsdijkvenen ten oosten van Sibculo.
De woning is voorzien van meerdere kamers, zowel op eerste verdieping als op de begane grond. Dit voorziet dan ook de behoefte in het evt. levensloopbestendig blijven wonen op dit idyllische plekje.

Maar biedt ook zeker mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis. 
Een veelzijdige woning met mogelijkheden! 

De indeling is als volgt:
Middels entree betreed u de hal met o.a. trapopgang, woonkamer met fraai uitzicht, woonkeuken met verschillende inbouwapparatuur, te weten: koelkast, 4-pits gaskookplaat en oven.

Aan de andere zijde van de woning bevinden zich een tussenhal met o.a. toegang tot twee slaapkamers, separaat toilet en badkamer v.v. ligbad, douche, wastafel en wasmachine-aansluitingen. 

Via de tussenhal heeft u tevens toegang tot de achtertuin, oprit en verdere opstallen.

De aangebouwde schuur/berging is voorzien van vlizo met bergruimte alsmede de c.v. installatie die recent in 2021 nog is vernieuwd.

Eerste verdieping:
Overloop, twee slaapkamers waarbij één voorzien van dakkapel en één voorzien van kastenwand en knieschotten.

Op het perceel:
Op het terrein staan meerdere garages, houten berging(en), overkapping en carports. Aan de achterzijde heeft men een prachtig bemeten weiland waar men hobbymatig wat dieren zou kunnen houden. 

Kenmerken:
-	Bouwjaar: ca. 1936;
-	Woonoppervlakte: ca. 
-	Perceeloppervlakte: 3.060 m²;
-	Externe bergruimte: ca. 
-	C.v. installatie: Nefit HR, 2021.

Bijzonderheden:
-	Woning is voorzien van asbestdakbeschot;
-	Woning voldoet aan norm voor geluidsisolatievoorziening;
-	Glasvezelinternet volgt dit jaar;
-	Verkoper heeft voorkeur voor behandelend notaris.

Kenmerken