Beschrijving

Gelegen nabij speelweides, prachtige groenstroken en met voldoende parkeergelegenheden staat deze vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage met vliering.

De locatie van deze woning is prachtig en locatie is ruim opgezet. Vanuit de woonkamer kijkt men vrij weg over de ventweg van de Auke Vosstraat. 
Alle voorzieningen die het dorp Slagharen kent zijn gelegen op loopafstand. Slagharen is veelzijdig wanneer het gaat om de voorzieningen. Zo heeft men o.a. verschillende winkels, cafetaria’s, maar ook scholen alsmede een grote supermarkt. 

De vrijstaande woning is gebouwd in 1967 op een perceel van ca. 433 m², maar men heeft 2002 nog een strook bijgekocht van ca. 122 m².

De indeling van deze vrijstaande woning is als volgt:
Middels entree betreedt men de hal met o.a. toegang tot de trapopgang en trapkast. Aan de achterzijde bevinden zich de woonkeuken en bijkeuken. De woonkeuken is voorzien van o.a. heteluchtoven, koel-vriescombinatie en keramische kookplaat met afzuigkap. 

De bijkeuken is voorzien van o.a. separaat toilet, meterkast, wasmachine-aansluitingen en de stookruimte met c.v. installatie (Intergas HR, 2009). Aan de voorzijde is de L-vormige woonkamer met erker gesitueerd.

Aan de achterzijde van de woning zijn verschillende mogelijkheden om de woning op de begane grond een andere indeling te geven.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast, drie slaapkamers en badkamer v.v. ligbad, toilet, wastafelmeubel en designradiator. De badkamer is voorzien van een dakkapel uitgevoerd in kunststof (2004). De slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten.

Op het perceel staan een vrijstaande garage, welke voorzien is van een vliering en een vrijstaande houten tuinberging met overkapping en waterpartij. 

Kenmerken:
-	Bouwjaar 1967;
-	Woonoppervlakte: 116 m²;
-	Perceeloppervlakte: ca. 555 m²;
-	Boeien voorzien van kunststof/aluminium;
-	Schilderwerk bijgehouden;
-	Aan voorzijde woning alsmede dakkapel v.v. kunststof en HR++;
-	Muren voorzien van na-isolatie;
-	Energielabel C
-	Dakbeschot garage asbesthoudend.

Kenmerken