Wie is Elmar Houdel?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enthousiast, passievol, doortastend en eigenwijs! 

Vroeger wist Elmar al wat hij wilde worden, makelaar! Van huis uit veel verhuisd door het werk van z'n vader. 

Uiteraard kom je dan vaak in aanraking met het vak van makelaar. In 2002 begon hij dan ook met stage in o.a. Zwolle en Gieten bij een makelaarskantoor. Rond 2003 begon hij op de binnendienst bij een makelaarskantoor in Zwolle. 

Na rondzwervingen in Zwolle, Hengelo en Hardenberg is hij uiteindelijk in 2013 in eigen woonplaats Hardenberg gestart met z'n makelaarskantoor. 

In de loop der jaren heeft hij veel geleerd bij de verschillende kantoren en ontzettend veel plezier gehad.

Na werkzaam te zijn geweest bij de verschillende kantoren was het tijd voor een nieuwe stap! In al die jaren heeft Elmar veel mensen begeleid bij de verkoop van hun woning en/of het aankopen van een nieuwe. Daardoor is z'n kennis van de huizenmarkt in Hardenberg en omgeving groot.


De omgang met klanten is gaaf, want bemiddelen bij woningverkoop draait niet alleen om cijfers. Aandacht hebben voor het persoonlijke verhaal; inleven, adviseren en begeleiden; dát heeft Elmar de afgelopen jaren dankzij werk- en levenservaring eigen gemaakt. Hij gelooft dat daarin z'n kracht en tevens onderscheidend vermogen ligt wat betreft het uitoefenen van het vak van makelaar-taxateur.


Als jong kereltje had hij al ambitie. Die ondernemerszin en passie voor het mooie vak van makelaar-taxateur heeft hem ertoe gedreven om Houdel Makelaardij op te richten. 

Tot op heden een vast, goed & zekere stap voor hem, waarin hij z'n eigen filosofie kan toepassen op de huidige woningmarkt die volop in beweging is! 

De sterke punten van makelaar Elmar Houdel zijn o.a.

  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Hij is voor duurzame relaties met zijn klanten
  • Verdiept zich actief in de markt en de samenleving
  • Biedt in de regio Hardenberg een full-service dienstenpakket aan
  • Hij is nuchter, integer en staat met beide benen op de grond

Elmar Houdel is ingeschreven als register makelaar/taxateur in zowel het NRVT (RT277087016) als het SCVM register (14R1834SCVM).

Vast, goed & zeker!

De kracht van Houdel Makelaardij.

 

Neem contact op