Waarom Houdel Makelaardij

Ons devies: andere tijden vragen om een andere aanpak!

Daarom is er juist nu behoefte aan een jonge, energieke makelaar die enthousiast voor u klaar staat. Een no-nonsense makelaar,  die toch de gewenste kwaliteit levert. Die makelaar willen wij graag voor u zijn.

Het kantoor kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit en vakkennis. Houdel Makelaardij streeft er naar om u op een vertrouwde en enthousiaste manier te begeleiden bij het kopen en verkopen van uw woning.

 

 

 

Een woningmarkt met veel aanbod en aarzelende potentiële kopers vereist een extra actieve en creatieve aanpak. Daarom zijn wij altijd bezig om voor u de juiste koper te vinden. Na iedere bezichtiging brengen wij direct telefonisch verslag uit. Daarnaast bellen wij u regelmatig om bij te praten over het verloop van de verkoop. 

Natuurlijk zetten wij uw huis op Funda. Daarnaast wordt uw woning doorgeplaatst op andere sites zoals o.a. VBO.nl, Jaap, Huislijn en wij plaatsen  uiteraard standaard een advertentie in plaatselijke krant ” De Toren”.

Omdat wij optimaal en creatief gebruik maken van online sociale netwerken als Facebook en Twitter wordt uw woning ook via de ‘nieuwe media’ onder de aandacht van duizenden mogelijke kopers gebracht. We vergeten bijna te vertellen dat wij uw woning ook als extra service aanbieden aan bij ons ingeschreven woningzoekenden.

Het zou kunnen dat u na het bekijken van onze website nog vragen heeft of met ons wilt praten over uw aankoop- of verkoopplannen.

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden  graag al uw vragen en maken natuurlijk ook graag een afspraak met u.

 

Neem contact op